IZDALI PRIOPĆENJE

DO DALJNJEG ZABRANJENA OKUPLJANJA VIŠE OD 1000 LJUDI U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI 'Što ih bude manje, manji je rizik od širenja koronavirusa'

 Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Stožer civilne zaštite Šibensko-kninske županije priopćio je u srijedu da su u toj županiji do daljnjega zabranjeni svi skupovi na kojima sudjeluje više od tisuću ljudi, a preporučena je i odgoda svih ostalih javnih, sportskih ili kulturnih okupljanja.

"U Šibensko-kninskoj županiji do daljnjega su zabranjeni svi skupovi na kojima sudjeluje više od tisuću ljudi", izjavio je u srijedu šibensko-kninski župan Goran Pauk, navodi se u priopćenju županijskog stožera.

Za ostala javna okupljanja bilo koje vrste na snazi je preporuka o njihovoj odgodi.

"Županijski stožer Šibensko-kninske županije preporučuje organizatorima bilo kakvih javnih, sportskih ili kulturnih okupljanja da ih odgode. Što javnih okupljanja bude manje, manji je rizik od širenja Coronavirusa", navodi se u priopćenju.

Organizatori okupljanja za koje ne vrijedi zabrana dužni su prethodno zatražiti potvrdu lokalnog Zavoda za javno zdravstvo na temelju koje će županijski Stožer civilne zaštite dati ili odbiti suglasnost za održavanje javnog skupa, stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:47