NAJ TURISTIČKI PROJEKT

'Dobri restorani' najprodavanija aplikacija na iTunes storeu!

Osim apsolutno svih informacija o restoranima - od cijena i vrsta jela i vina preko broja parkirnih mjesta pa do informacija primaju li kućne ljubimce - i stotina kvalitetnih fotografija jela i restorana, ova aplikacija nudi i neke sasvim nove i prilagođene funkcionalnosti poput geolokacije.

Na iTunes storeu sinoć se pojavila prva aplikacija najvećeg turističkog projekta u Hrvatskoj i već je zauzela prvo mjesto na listi najprodavanijih aplikacija u popularnom online dućanu. Riječ je o aplikaciji Dobri restorani, prvom mobilnom vodiču kroz najbolje hrvatske restorane baziranom na godišnjem izboru Dobri restorani na kojem je ovog travnja pobijedio Bistro Apetit i službeno zauzeo poziciju najboljeg restorana u Hrvatskoj.

Nakon senzacionalnog odjeka izbora restorana i sjajne prodaje vodiča u kojima su obožavatelji dobre hrane u praktičnom izdanju mogli pronaći sve što su ikada htjeli znati o restoranima koje žele istražiti, sada je na tržište stigla i mobilna aplikacija za iPhone. Osim apsolutno svih informacija o restoranima - od cijena i vrsta jela i vina preko broja parkirnih mjesta pa do informacija primaju li kućne ljubimce - i stotina kvalitetnih fotografija jela i restorana, ova aplikacija nudi i neke sasvim nove i prilagođene funkcionalnosti poput geolokacije.

Partner odabira je Zagrebačka banka.

Primjerice, ako se nalazite u Dalmaciji na godišnjem odmoru i niste sigurni gdje pronaći dobar restoran u kojem bi mogli nešto fino pojesti, sve što trebate je izvaditi svoj mobitel, otvoriti aplikaciju i prikazat će vam se mapa s najboljim restoranima koji vam se nalaze u blizini.

Aplikaciju možete pronaći na iTunes storeu po izuzetno povoljnoj cijeni od 4.99 dolara.

Aplikaciju možete kupiti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:30