O ANTIFAŠIZMU

DOK TRAJE SJEDNICA KARAMARKO PIŠE PO FEJSU 'Teško je vjerovati o čemu cijelo jutro u Saboru raspravljaju zastupnici...'

Zagreb, 220116.Trg svetog Marka.Druga sjednica 8. saziva Hrvatskog sabora na kojoj ce mandatar Vlade Tihomir Oreskovic predstaviti program svoje Vlade, te njegove clanove.Na fotografiji: Tihomir Oreskovic, Tomislav Karamarko, Bozo Petrov i Miro Kovac.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadic / CROPIX

Predsjednik HDZ-a i budući potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko komentirao je, dok je sjedio u sabornici, na svom Facebook profilu tijek sjednice.

Ustvrdio je kako se sada vidi 'tko je dijelio Hrvatsku' jer zastupnici SDP-a i njegove koalicije, nakon četiri godine gospodarskog i socijalno propadanja države, raspravljaju o fašizmu i antifašizmu.

'Teško je vjerovati o čemu cijelo jutro u Saboru raspravljaju zastupnici SDP-a i njihove koalicije. Nakon četiri godine gospodarskog i socijalnog propadanja države oni raspravljaju o fašizmu i antifašizmu kao da je to najvažnije pitanje budućnosti države. Retoričkim replikama Sabor pretvaraju u teatar odbijajući shvatiti da njihova gluma više nikom nije zabavna. Tu predstavu smo gledali preduge četiri godine. Zar nam moraju i na odlasku pokazivati čime su se bavili dok je gospodarstvo u državi propadalo - napisao je Karamarko na Facebooku.





[SAD VIDIMO TKO JE DIJELIO HRVATSKU] Teško je vjerovati o čemu cijelo jutro u Saboru raspravljaju zastupnici SDP-a i...

Posted by Tomislav Karamarko on Friday, 22 January 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:09