O ANTIFAŠIZMU

DOK TRAJE SJEDNICA KARAMARKO PIŠE PO FEJSU 'Teško je vjerovati o čemu cijelo jutro u Saboru raspravljaju zastupnici...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.01.2016. u 16:00

Damjan Tadic / CROPIX

Predsjednik HDZ-a i budući potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko komentirao je, dok je sjedio u sabornici, na svom Facebook profilu tijek sjednice.

Ustvrdio je kako se sada vidi 'tko je dijelio Hrvatsku' jer zastupnici SDP-a i njegove koalicije, nakon četiri godine gospodarskog i socijalno propadanja države, raspravljaju o fašizmu i antifašizmu.

'Teško je vjerovati o čemu cijelo jutro u Saboru raspravljaju zastupnici SDP-a i njihove koalicije. Nakon četiri godine gospodarskog i socijalnog propadanja države oni raspravljaju o fašizmu i antifašizmu kao da je to najvažnije pitanje budućnosti države. Retoričkim replikama Sabor pretvaraju u teatar odbijajući shvatiti da njihova gluma više nikom nije zabavna. Tu predstavu smo gledali preduge četiri godine. Zar nam moraju i na odlasku pokazivati čime su se bavili dok je gospodarstvo u državi propadalo - napisao je Karamarko na Facebooku.[SAD VIDIMO TKO JE DIJELIO HRVATSKU] Teško je vjerovati o čemu cijelo jutro u Saboru raspravljaju zastupnici SDP-a i...

Posted by Tomislav Karamarko on  Friday, 22 January 2016


Izdvajamo