UZ ZIDOVE REMETINCA

Don Ivan Grubišić: Hrvatska je jedan veliki zatvor, Hrvati se ne osjećaju slobodno

Nositelj Nezavisne liste pozvao je građane da glasaju za njega jer on zasigurno neće završiti u Remetincu
 Goran Mehkek/CROPIX

ZAGREB - Poštovani Ivo, sve je pod kontrolom. Ti si pod kontrolom, a ja dolazim u ime javnosti reći da je Hrvatska jedan veliki zatvor i da se Hrvati u Hrvatskoj ne osjećaju slobodno - poručio je u nedjelju nositelj Nezavisne liste don Ivan Grubišić bivšem premijeru Ivi Sanaderu ispred remetinečkog zatvora.

Don Grubišić se s namjerom obratio novinarima upravo ispred zatvora u Remetincu kako bi ukazao da je u Hrvatskoj još uvijek premalo ‘remetinaca’ koliko bi ih trebalo biti zatvorenih jer su opljačkali državu.

- Potrebna nam je sloboda, a nisu nam potrebne strukture koje su vladale u totalitarizmu - rekao je Grubišić aludirajući na tajne službe koje brane vlast, a ne državu.

Dodao je kako je Nezavisna lista glas savjesti, glas etike i morala i da žele da što manje Hrvata bude u zatvorima te da se građani osjećaju osjećaju slobodno u zemlji gdje se živi ljudski, građanski, pošteno i odgovorno. Na kraju su se don Ivan Grubišić i njegovi suradnici obratili građanima kazavši da glasaju za njih jer oni zasigurno neće završiti u Remetincu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:33