GOLEMI INTERES

DOSAD GA JE VIDJELO VIŠE OD 53 TISUĆE GLEDATELJA! Još samo danas na Jutarnji.hr besplatno pogledajte ‘Život od milijun dolara’, film o Nori Šitum

Još samo danas možete potpuno besplatno na portalu Jutarnji.hr pogledati dokumentarni film novinara i redatelja Roberta Zubera ‘Život od milijun dolara’ o mučnim događajima nakon smrti djevojčice Nore Šitum, čija je tužna sudbina dirnula cijelu zemlju i za čije su liječenje građani Hrvatske svojevremeno prikupili više od sedam i pol milijuna kuna.

U spomen na Noru, čija se peta obljetnica smrti obilježava ovih dana, produkcijsko-autorska ekipa filma odlučila je omogućiti svim čitateljima portala Jutarnjeg da tijekom pet dana besplatno pogledaju film. U prva četiri dana film je pogledalo više od 53 tisuće ljudi!

- Kroz tih pet dana gledatelji su sami sebi mogli postaviti pet osnovnih novinarskih pitanja i na njih tražiti odgovore: tko je tko u ovoj priči, što se dogodilo, kada, gdje i, najvažnije, zašto – rekao je Robert Zuber, koji je, inače, prošli četvrtak podnio kaznenu prijavu protiv Udruge Hrabro dijete iz Nove Gradiške zbog sumnji na nenamjensko trošenje novca prikupljenog za Norino liječenje Nore Šitum.

Novac je, nakon djevojčičine smrti, sudskim odlukama pripao udruzi Hrabro dijete, a ne Norinim roditeljima: oni su završili sa 400.000 kuna sudskih troškova. O tome što je bilo s novcem i kako je trošen, Zuber je i snimio film ‘Život od milijun dolara’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:21