LEŽERNA ATMOSFERA

DOZNALI SMO NEKE PIKANTERIJE S MILANOVIĆEVA INAUGURACIJSKOG KOKTEL PARTYJA Uzvanici se šalili: 'Zoran se zakleo pred cijelim Predsjedništvom HDZ-a'

 
Milijan Brkić (lijevo), Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović (u sredini) i Andrej Plenković (desno)
 CROPIX

Nakon inauguracije uzvanici su se povukli u Južni salon Vile Zagorje na koktel i zakusku. Jeli su se kanape sendviči, pogačice od bakalara, košarice sa šparogama, quiche od povrća i kolačići. Pio se šampanjac Cattunar i hrvatsko bijelo i crno vino.

Boris Kovačev / CROPIX
Gordan Jandroković

Koktel je bio, prepričavaju sudionici, vrlo ležeran i ugodan, a iako se u javnosti smatra da su premijer i predsjednik na ratnoj nozi, oni su se vrlo srdačno družili.

- Milanović je dosta vremena proveo u razgovoru s Plenkovićem i Kolindom Grabar-Kitarović te sa sucima Ustavnog suda. No, trudio se sa svima malo podružiti - rekao nam je jedan od uzvanika, napominjući da je koktel trajao dovoljno kratko da se nije ni mogla stvoriti loša atmosfera.

Boris Kovačev / CROPIX
Miroslav Šeparović

Jedan od sugovornika nam je prepričao da je bilo i šale na račun Milanovića i HDZ-a jer je ispalo da je novi predsjednik položio zakletvu pred cijelim Predsjedništvom HDZ-a. Isti sugovornik kaže da je to bilo smiješno Milijanu Brkiću, a Plenkoviću i Gordanu Jandrokoviću nešto manje. O politici navodno nije bilo puno govora, samo nešto o izborima u HDZ-u.

Boris Kovačev / CROPIX
Orsat Miljenić, Ante Kotromanović i Đuro Sessa

Dosta vremena družili su se Damir Krstičević, Mirko Šundov i Ante Kotromanović. Inače, party nije bio dostupan za medije, pa čak ni za službene kamere HRT-a, a osiguranje je stalno navlačilo zastore na staklenom zidu kako novinari ne bi što vidjeli. Ipak, uspjeli smo primijetiti bivšeg SDP-ova ministra obrane Antu Kotromanovića u srdačnom razgovoru s premijerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:07