EASYJETOV ZRAKOPLOV

DRAMA U AVIONU NA LETU ZA EGIPAT, HITNO SLETIO U DUBROVNIK! Dvojica putnika zbog divljanja izbačena iz letjelice, predali ih policiji

 Getty images

Nedolično ponašanje dvaju putnika uzrokovalo je neplanirano slijetanje easyJetovog zrakoplova u Zračnu luku Dubrovnik u poslijepodnevnim satima u ponedjeljak, prenosi Dubrovački dnevnik .

Airbus tvrtke easyJet koji je letio iz Londona za egipatsku Hurghadu nešto prije 15 sati nenadano je sletio na Čilipe zbog nedoličnog ponašanja dvaju putnika pod utjecajem alkohola.

'Zrakoplov je sletio u Luku zbog dvoje putnika koji su se neprimjereno ponašali uslijed alkoholiziranosti. Oni su skinuti s leta, a zrakoplov je poletio oko 16:05 sati,' kazao je Nino Brautović, koordinator prometa u Zračnoj luci Dubrovnik.

Nakon što su odstranjeni s leta, putnici su zajedno sa svojom prtljagom predani policiji.

'Utvrđuju se sve činjenice vezane uz ovaj događaj i nakon što se detalji utvrde, o tome će se izvijestiti Agencija za sigurnost zračnog prometa i Sektor zračnog prometa pri Ministarstvu prometa, pomorstva i infrastrukture zbog poduzimanja daljnjih mjera,' izjavili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje da se radi o državljanima Velike Britanije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:47