PRIMOPREDAJA DUŽNOSTI

DRŽAVNI TAJNIK ŠILJEG PREUZEO UPRAVLJANJE RADOM MINISTARSTVA ZAŠTITE OKOLIŠA I ENERGETIKE OD DOBROVIĆ 'Nastavljamo provoditi uobičajene aktivnosti'

Mario Šiljeg i Slaven Dobrović
 HANZA MEDIA

U Ministarstvu zaštite okoliša i energetike u utorak je izvršena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg ministra Slavena Dobrovića i državnog tajnika Maria Šiljega kojega je predsjednik Vlade Andrej Plenković odredio da preuzme sve poslove iz djelokruga Ministarstva te da predstavlja Ministarstvo i upravlja njegovim radom do imenovanja novog ministra, priopćeno je iz ministarstva.

U Ministarstvu navode kako je dosadašnji ministar Dobrović predao državnom tajniku Šiljegu izvješće o radu.

Šiljeg je izjavio kako je upoznat s radom Ministarstva, projektima i aktivnostima koje se provode. "Ključno je da Ministarstvo nastavlja provoditi uobičajene aktivnosti, a posebno će naglasak biti na realizaciji projekata i što većem povlačenju EU sredstava", rekao je.

Kazao je kako Ministarstvo i njegove resorne institucije čine ljudi, stručnjaci koji odgovorno rade svoj posao. "Siguran sam da ćemo zajedno ostvariti rezultate koji se od nas očekuju, na dobrobit okoliša i svih građana Hrvatske", istaknuo je Šiljeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:34