TAJNI SUSRET

EKSKLUZIVNO Brad Pitt i njegovi arhitekti projektirat će luksuzne hotele i vile ispred Brijuna!

    AUTOR:
    • Nevenka Horvat

  • OBJAVLJENO:
  • 22.02.2012. u 10:55

AFP

Brijune je Bradu Pittu Angelina opisala kao raj na zemlji i idealno mjesto za igru njihove djece

Najslavniji glumački par na svijetu, Brad Pitt i Angelina Jolie , ovaj put zajedno, možemo očekivati u Hrvatskoj, a odredište im je Istra.

Nakon što je ljepša polovica para za prošloljetnog dvodnevnog boravka na Brijunima iskazala očaranost ljepotama arhipelaga i najavila novi dolazak s cijelom obitelji, Brijuni, ali prvenstveno kao poslovna prilika, privukli su i Brada.

Zajedno sa svojim prijateljima, uglednim arhitektima i dizajnerima, želi sudjelovati u realizaciji najvećeg turističkog projekta biznismena Danka Končara koji nasuprot Brijuna uskoro počinje graditi luksuzni resort s hotelima, vilama, marinom i golf-terenima.

Posrednik Šerbedžija

Riječ je o projektu radnog naziva Barabriga-Dragonera koji je Končar lani za 85 milijuna eura kupio od Hypo banke. Projektom se prvo oduševio veliki Končarov prijatelj, glumac Rade Šerbedžija, koji je za nedavnog Berlinskog festivala i povezao Brada Pitta s Končarom .

Diskretni biznismen

- Točno je, moj dragi prijatelj Danko radi izniman projekt na području Barbarige i Dragonere, to će biti svjetskih razmjera. U Berlinu sam orgnizirao večeru na kojoj smo se okupili nas tri para, Brad i Angelina, Danko i Jelena te Lenka i ja. Tom smo prigodom našim američkim prijateljima pokazali što se sve na tom divnom istarskom lokalitetu planira graditi i Brad se jako zainteresirao.

Rekao nam je da je njemu gluma posao, a prava strast su mu arhitektura i dizajn. Zajedno s uglednim svjetskim arhitektima već je radio na nekoliko velikih projekata, a sada bi ih htio dovesti i u Istru.

Premda je to bio tek prvi razgovor, Končar i on su se povezali i vjerujem da bi zaista moglo doći do partnerstva u realizaciji tog projekta - rekao nam je Šerbedžija. Iako slavni holivudski par Pitt-Jolie sve svoje poslove izvan svijeta filma drži u diskreciji, nije nepoznanica da je Brad Pitt i uspješan poslovni čovjek. Biznisu se posvećuje jednako predano kao što to Angelina čini u svojim brojnim humanitarnim misijama.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Izdvajamo