'POZIV NA SVETI RAT'

EKSKLUZIVNO U NEDJELJNOM JUTARNJEM: ISIL OTVARA BALKANSKIFRONT Tajne službe su sada na najvišem stupnju pripravnosti!

Posljednja poruka koju su islamski ekstremisti uputili zapadnim državama, među kojima se spominje i Hrvatska, podigle su sigurnosne službe na najviši stupanj pripravnosti. Poziv na sveti rat shvaćen je baš onako kako je i glasio. “To je objava rata”, kaže nam sugovornik upoznat s cijelom situacijom. Razgovarali smo s više sigurnosnih stručnjaka upoznatih s djelovanjem radikalnih islamista na području cijele regije i zaključak je da je Balkan ugrožen.

“Najugroženiji su Bosna i Hercegovina, Kosovo i Albanija. Cilj ISIL-a i drugih radikalnih grupa je razoriti koncept zajedničkog suživota muslimana i kršćana. Ove tri države su kao stvorene za te planove”, tvrde naši sugovornici.

Cijelu priču o planu otvaranja balkanske fronte utemeljenu na razgovorima s ekspertima koji su izuzetno upućeni u planove islamskih radikala na području BiH, Albanije, Kosova, Makedonije te na Sandžaku.

Novi Nedjeljni Jutarnji jedini je bio prisutan na tajnoj premijeri slušanja novog, posthumnog, albuma tragično stradale makedonske pjevačke ikone Toše Proeskog. Svim obožavateljima jedinstvenog glasa Toše Proeskog omogućili smo i preslušavanje najavnog singla "If You Wanna Leave Me" na portalu jutarnji.hr. Video klip preslušavanja najavne pjesme biti postavljen na stranicu u ponedjeljak ujutro.

U Nedjeljnom Jutarnjem pročitajte i priču o Božidaru Kuzmiću, proizvođaču sira Dragec koji je igrom sudbine postao dio osiguranja Georgea W. Busha i Joea Bidena u Zagrebu, zatim intervju s glasovitim piscem Fredericom Williamom Engdahlom čija je nova knjiga "Izgubljeni hegemon" upravo objavljena na hrvatskom jeziku te brojne druge velike priče.

Za Nedjeljni pišu kolumnisti Ella Dvornik, Jelena Veljača, Denis Kuljiš, Anto Mikić, Tomislav Čadež.

Nedjeljni Jutarnji - najbolje priče iz Hrvatske i svijeta!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:38