RAZRIJEŠENA DUŽNOSTI

EVO ZAŠTO SE VRAĆA IZ ZAGREBA U DUBROVNIK Bivša državna tajnica i zastupnica Sanja Putica otkrila da karijeru nastavlja u poznatoj kompaniji

 
 Tom Dubravec / CROPIX

Dojučerašnja državna tajnica u Ministarstvu znanosti i obrazovanju te bivša HDZ-ova saborska zastupnica Sanja Putica svoju poslovnu karijeru nastavit će u dubrovačkoj brodarskoj kompaniji Atlantskoj plovidbi, javlja Dubrovački vjesnik.

Puticu je, podsjetimo, Vlada u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice razriješila dužnosti državne tajnice na njezin osobni zahtjev.

- Vraćam se u Grad i karijeru ću nastaviti u Atlantskoj plovidbi. Ne moram govoriti koliko je za Dubrovnik značajna ta kompanija čijem ću poslovanju, sigurna sam, doprinijeti svojim dosadašnjim iskustvom. Naravno i za mene je to poslovni izazov obzirom na ono što sam do sada radila, kazala je Sanja Putica koja se proteklih dana često mogla vidjeti u upravnoj zgradi Atlantske plovidbe u kojoj će biti zadužena za odnose sa javnostima, s naglaskom na investitore.

Podsjetimo, Sanja Putica sa mjesta ravnateljice dubrovačke Gimnazije, nakon parlamentarnih izbora 2016. godine ušla je u kao zastupnica u Sabor, a potom je, povratkom bivšeg ministra uprave, Lovra Kuščevića u saborske klupe, imenovana državnom tajnicom u ministarstvu obrazovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 10:12