RAT NA MEĐUMREŽJU

FACEBOOK SUKOB NA HRVATSKOJ LJEVICI Jovanović: 'Kolarić čak i u frizeraju napada Milanovića!' Kolarić: 'Hrabri fajter Milanović skriva se iza poslušnika'

 EPH

Saborski zastupnik SDP-a Željko Jovanović putem Facebooka obrušio se na nekadašnju SDP-ovku Aleksandru Kolarić tvrdeći da 'siluje javnost svojom opsjednutošću Milanovićem'.

'Kolarićka siluje javnost svojom opsjednutošću Milanovićem. Čini to ne samo preko medija, nego čak i u frizerskom salonu gdje glumatajući ne znam što, vrlo glasno, preko spikerfona objašnjava Komadini što da radi za predstojeće unutarstranačke izbore. Potvrdila gospođa koja se frizirala. Pametnom dosta!', napisao je Jovanović na Facebooku.

Nije trebalo dugo čekati na odgovor Kolarić, koja je Jovanovića, također na Facebooku, prozvala zbog načina komunikacije.

'Razina komunikacije Ž. Jovanovića jasan je pokazatelj dubine političke krize i stanja u SDP-u. Takva komunikacija spada na plac i u frizerski salon koji spominje, a ne.u javni diskurs. Zagovornik verbalnog delikta jedino što umije je etiketirati i napadati na osobnoj razini. Zanimljivo je kako se hrabri fajter Milanović od javnih kritika skriva iza svojih poslušnika', napisala je na Facebooku Kolarić.





Razina komunikacije Ž. Jovanovića jasan je pokazatelj dubine političke krize i stanja u SDPu. Takva komunikacija spada...

Posted by Aleksandra Kolaric on 12. siječnja 2016




Borba za vlast u SDP-u tema Otvorenog na HTV-u

Zlatko Komadina i Zoran Milanović kandidati su za predsjednika SDP-a na unutarstranačkim izborima koji će se održati 12. ožujka. Na čiju podršku mogu računati dvojica za sada poznatih kandidata? U HRT-ovoj emisiji Otvoreno gostovali su Peđa Grbin (SDP), Rajko Ostojić (SDP), Aleksandra Kolarić i dr. sc. Vjeran Zuppa.

'Kamo sreće da je Milanović Karamarka pobijedio barem upola nego koliko sam ja pobijedio HDZ na lokalnim izborima u Zagrebu“, istaknuo je oštro Rajko Ostojić na početku emisije. 'Zašto sam jučer rekao da nismo imali analize izbora? Sve je jasno. Od sljedećeg tjedna nemamo ni predsjednika Republike ni premijera, a imamo samo dva župana i šest gradonačelnika', kritizirao je Ostojić.

Peđa Grbin izjasnio se da u potpunosti podržava Zorana Milanovića u kandidaturi za predsjednika stranke. 'Sve teze da je s Milanovićem nastupilo gušenje demokracije u SDP-u nisu točne', izjavio je Grbin dodajući kako se u SDP-u izbori provode metodom 'jedan član, jedan glas'. Kritike o neoliberalizmu Vlade Zorana Milanovića Grbin odbacuje navodeći niz socijalnih poteza koje je Vlada donijela.

'Smatram nužnim promjene u SDP-u. Pet izgubljenih izbora u nizu... nužna je promjena, a gospodin Komadina je nosioc promjene', rekla je Aleksandra Kolarić. O socijaldemokratskom karakteru Vlade Milanovića Kolarić je rekla kako je napravljen dio poteza koji su se mogli napraviti, poput Zakona o životnom partnerstvu, ali i da dosta toga nije napravljeno, a moglo se.

Vjeran Zuppa ne smatra Zlatka Komadinu kandidatom za budućnost SDP-a. 'Gospodina Komadinu ne poznam osobno, ali zaključke sam donio na temelju nekih njegovih istupa', kazao je na HRT-u Zuppa ispričavši da je pozorno slušao kako je u jednom radijskom gostovanju govorio o ljevici i ustvrdio da Komadina o njoj - nema pojma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:44