JOVANOVIĆ OBJAVIO FOTKE

FOTO: 'BILO NAM JE NEZABORAVNO!' Pogledajte s kim se sve kod porečkog ugostitelja Pante družio Zoran Milanović: Ponovno se nešto kuha u SDP-u?

 
 Željko Jovanović / Facebook

SDP-ov saborski zastupnik Željko Jovanović u ponedjeljak navečer na svojem Facebook profilu objavio je dvije fotografije za koje navodi da su snimljene istoga dana u poslijepodnevnim satima u Poreču, a na kojima se bivši hrvatski premijer i nekadašnji čelnik SDP-a Zoran Milanović druži s viđenijim članovima stranke poznatima po žestokim kritikama na račun aktualnog šefa Davora Bernardića.

Kako navodi Jovanović, do susreta je došlo u poznatoj porečkoj konobi koju drži Vladimir Pantović-Panta, široj javnosti poznat i po sudjelovanju u nekoliko reality showova kulinarske tematike.

- U Dobrom Društvu, ponedjeljak popodne kod Pante! Nezaboravno!, stoji u Jovanovićevom statusu uz fotografije.

Osim Jovanovića, s Milanovićem su se družili i Siniša Hajdaš Dončić, Peđa Grbin, Mihael Zmajlović i Vedran Babić, suspendirani članovi Predsjedništva SDP-a, a u konobi je viđen i saborski zastupnik Damir Mateljan, inače načelnik Općine Kamanje, u kojoj je svojedobno organiziran veliki skup Bernardićevih protivnika s kojega je poslano sada već čuveno pismo kojim se tražila njegova ostavka.

Jovanović nije otkrio o čemu se razgovaralo na porečkom druženju, tako da nije poznato je li na dnevnom redu bila situacija u stranci, čiji je rejting po svim relevantnim anketama sve niži i jesu li se možda dotaknuli mogućnosti da Milanović krene u predsjedničku utrku, o čemu se često javno špekulira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:27