AKCIJA JL-a

FOTO: ČITATELJI JUTARNJEG U INSPEKCIJI JELOVNIKA Najbolje se jede u Čakovcu,ali tko je taj 'masterchef' u bolnici Sestre milosrdnice?

Tko je taj “masterchef” u zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica? To pitanje nametnulo nam se kad smo pogledali fotografiju koju nam je poslala čitateljica koja je, inače, u e-mailu jako pohvalila osoblje Sestara milosrdnica i dala im ocjenu 5+. Međutim, kaže da je jednostavno morala dokumentirati debeli, ružni komad salame u kombinaciji s medom i maslacem “…što je bilo smiješno i žalosno jer je čak bilo preko veze… Komadetinu salame sam ostavila jer mi se želudac izcentrifugiral na 12000. Ok, ne znam jesam li spomenula da sam picajzla, ali da se netko potrudio i narezao ovu hrgu na više komada ili nam barem ustupio nož, možda bih i pojela (nisam bila na psihijatriji)”, napisala nam je čitateljica i dodijelila “masterchefu” bolnice 3 za kvalitetu i jedinicu za prezentaciju.

To je bio samo jedan od brojnih e-mailova čitatelja koji su nam već jučer, prvog dana akcije, poslali stotinjak fotografija i komentara odazivajući se na našu akciju inspekcije prehrane u bolnicama. Bilo je i onih, bez obzira na urbane legende o nepodnošljivosti bolničkih menija, koji su našli riječi pohvale: “Obroci su najčešće ukusni, samo ponekad nezačinjeni. Često je to pohano meso s krumpirom ili mlincima... Zamjerka samo na doručku sa tri velike šnite kruha i dvije prozirne šnite salame. :)”, napisala nam je zadovoljna trudnica iz bolnice Čakovec.

Pozivamo vas da nam i dalje šaljete fotografije. Napravimo skupa veliku inspekciju bolničke prehrane.

POHVALA

Doručak: Bolnica Čakovec, pašteta i jogurt

Ručak: Bolnica Čakovec, ćufte i krumpir

POKUDA

Doručak: KB Sestre milosrdnice, med i salama

Ručak: Rodilište OB Požega, piletina i makaroni

Uključi se u akciju Jutarnjeg

Molimo čitatelje Jutarnjeg lista da se priključe dosad najvećoj analizi hrane u bolnicama te da nam šalju fotografije svojih jela iz bolnica. Napišite o kojem je jelu riječ, s obzirom na to da je ponekad uistinu teško prepoznati o čemu se radi, a fotografije slikajte pametnim telefonima ili fotoaparatima. Molimo vas da pošaljete i kratke osobne dojmove o kvaliteti serviranih obroka te ih ocijenite od jedan do pet. Najbolje fotografije ćemo nagraditi! Fotografije možete slati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu Koranska 2, Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:59