SPLIT

FOTO: DIVERZIJA NA SPORTSKOM IGRALIŠTU 'Gledam i ne vjerujem! Ispred mene stariji gospodin u ruci drži bocu i sve zalijeva...'

 
 Duje Klarić / Hanza media

Ma ljudi moji, je li ovo moguće? Baš s tim riječima nam se obratila naša čitateljica, koja je u jutarnjoj šetnji Bačvicama naišla na nevjerojatan prizor, piše Slobodna Dalmacija.

- Gledam i ne vjerujem! Ispred mene stariji gospodin (!) iz boce uljem zalijeva klupe i sve sprave za vježbanje na sportskom igralištu na Toću, ispričala je zgrožena Splićanka.

Duje Klarić / Hanza media

A riječ je o zelenoj površini u Bregovitoj ulici na Toću, gdje je Grad Split - dakle mi svi zajedno - uložio 400 tisuća kuna u uređenje tog sportskog igrališta.

Duje Klarić / Hanza media

Prostor je to koji ima četiri outdoor fitness sprave, veliku workout spravu, te malu arenu za djecu s dva gola.

Duje Klarić / Hanza media

Nepoznat netko - "gospodin" iz ove priče - čistom je obiješću i zlobom, dozvolite da stvari nazovemo pravim imenom, upropastio ono što je trebalo služiti samo za veselje, piše Slobodna Dalmacija.

Duje Klarić / Hanza media

Zašto smo takvi? Postoji li kazna za ovaj bezobrazluk? Hoćemo li mu staviti krpu u ruke i naložiti da sve očisti? Ili ćemo se praviti kako se baš ništa nije dogodilo? Kako smo navikli...

Duje Klarić / Hanza media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:17