'TO NEĆE IĆI'

FOTO HDZ-ovci zaprijetili: Gospodo iz oporbe, pazite što govorite jer ćemo vam vratiti!

'Ne dam nikome da nas vrijeđa i omalovažava'
 Andrej Švoger / CROPIX

VARAŽDIN - Već dvije godine nas vrijeđaju i ponižavaju. Nazivaju nas bandom i zločinačkom organizacijom. Ali na krive su se namjerili. Ne dam nikome da nas vrijeđa, omalovažava i ponižava. To neće ići. Taj film neće gledati. Borit ćemo se za pobjedu i, sigurna sam, pobijediti. Kad „kukuriku“ koaliciji nestane sva ta rika ostat će im samo „kuku“ - poručila je članovima HDZ-a iz III. Izborne jedinice predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na Mini saboru HDZ-a za III. Izbornu jedinicu koji je održan u varaždinskoj Areni.

Oporbene stranke u Hrvatskom saboru optužila je i da su opstruirali pregovore Hrvatske sa Europskom unijom.

- Kad smo rekli da ćemo završiti pregovore do 30. lipnja oni su rekli da nećemo. Nisu glasali za zakone koji su bili ključni za pregovore s EU. Nas optužuju da smo banda i zločinačka organizacija, a odbili su glasati za formiranje povjerenstva koje će istražiti porijeklo imovine zato jer će tada svi morati pokazati „i ovce i novce“. Radimir Čačić je na sudu u Mađarskoj izjavio da gotovo pa da i nema nikakve imovine. Pa, gospodine Čačiću, dajte onda da povjerenstvo utvrdi kakvu Vi to malu „plaćicu“ primate - poručila je šefu HNS-a.

Njezinim napadima na oporbu pridružio se i predsjednik županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije Tomislav Kezelj.

- Gospodo iz oporbe, pazite što govorite jer ćemo vam vratiti. To govorim jer zaslužujemo uljuđeniju i civiliziraniju kampanju. Ljudi, pa mi smo ipak u Europi - istaknuo je Kezelj.

Saboru HDZ-a III. Izborne jedinice prisustvovali su i ministri Branko Bačić, Jasen Mesić, Davorin Mlakar i Tomislav Karamarko koji je ujedno i koordinator stranke za III. Izbornu jedinicu.

- Dat ćemo novih zamah Hrvatskoj. Na dnevni red ćemo staviti sve ono što vas tišti. Nećemo osiguravati mjesto za lopove bilo koje boje. Hrvatsku moramo voditi, a ne je posjedovati kako neki žele. HDZ je povijesna stranka koja predstavlja najviši politički domet svakog Hrvata i ima drugačiju odgovornost od svih drugih stranaka - poručio je Karamarko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:38