DOBILI SUGLASNOST

FOTO: I POLICIJA SE OPUSTILA Njihova gesta izazvala oduševljenje navijača i brojnih turista

 
 MUP

Baš kao u cijeloj zemlji, i na području PU istarske samo gledanje nogometnog finala prošlo je bez većih incidenata. Osim pjesme i veselja zabilježena su tek dva manja incidenta.

Na Obali maršala Tita u Poreču tijekom javnog okupljanja nakon utakmice oko 20.15 sati 21-godišnji mladić je pod utjecajem alkohola pokušao razbiti video zid, no u toj namjeri su ga spriječili policajci. U drugom, pak, slučaju pijani 22-godišnjak koji je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira, pokušao je pobjeći iz policijskog vozila. Otvorio je vrata u vožnji i pokušao izletjeti, ali također nije uspio jer ga je budno oko policije omelo u namjeri.

Obzirom da je dosta policajaca nedjelju provela radno brinući se o sigurnosti građana i turista, MUP je dao suglasnost svojim djelatnicima da, dok su u službi, također mogu dati svoju podršku reprezentaciji.

Pa su u skladu s tim odobrenjem, diljem istarskih policijskih postaja na službena vozila, motocikle i plovila stavili hrvatske zastavice, šalove, a policajci su na sebe, također, stavili navijačka obilježja.

Kako je njihova gesta izazvala oduševljenje navijača i brojnih turista, pogledajte u foto galeriji MUP-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:21