DRAMA U OSIJEKU

FOTO: IZLETNICI SU MISLILI DA SE NETKO UTOPIO, ISTINA IH NASMIJALA Mladić od bijesa bacio skuter u Dravu jer mu nije htio upaliti!

 JPVP Osijek

Izletnicima na lijevoj obali rijeke Drave u Osijeku su tijekom prvomajskog slavlja u nedjelju pažnju okupirala vatrogasna i policijska vozila koja su u prijepodnevnim satima intervenirala nakon što je skuter uočen u vodi, prenosi Glas Slavonije .

Policija je, naime, pozvana nakon što im je dojavljeno da se u Dravi vidi skuter, no da vozača nigdje u blizini nema. Nakon što je skuter izvađen iz vode, policija je ušla u trag njegovom vlasniku te se ispostavilo da je on skuter bacio u vodu jer nije htio u sitnim noćnim satima u subotu upaliti.

'U prvi tren nije se znalo je li tko zajedno sa skuterom sletio u Dravu i možda pri tome nastradao. Utvrđeno je da je 29-godišnjak, oko 3 sata ujutro, revoltiran jer mu vozilo nije htjelo upaliti, gurnuo ga u Dravu', rekao je glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Dario Premec za Glas Slavonije .

Policija je protiv 29-godišnjaka koji je skuter bacio u Dravu u Osijeku podnijela prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Odluke o komunalnom redu Grada Osijeka koji se tiče onečišćivanja javnih površina. Nestrpljivi gospodin morat će platiti novčanu kaznu od 400 kuna zbog zagađivanja javne površine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:32