OLUJA

FOTO: JAKO NEVRIJEME POHARALO POŽEGU I OKOLICU, UDAR GROMA ZAPALIO KUĆU! Intervenirali su vatrogasci, poplavljeni objekti, polja...

 
 pozega.eu/ čitatelj

Jako olujno nevrijeme zahvatilo je veći dio Požeštine od podneva nadalje.

Javne vatrogasne postrojbe i vatrogasci mnogih dobrovoljnih društava imaju mnogo posla zbog izlijevanja vode u stambene i gospodarske objekte tako da pomažu u ispumpavanju napadale kiše i saniranju stanja, javlja portal pozega.eu.

pozega.eu/ čitatelj

Zbog udara groma došlo je do požara na krovištu obiteljske kuće u Vinogradskoj ulici u Pleternici gdje su žurno intervenirali pripadnici JVP Požeško-slavonske županije i operativci DVD Pleternica koji su ugasili požar na krovu kuću, te tako spriječili daljnje širenje vatre.

Najveće štete zbog tog nevremena pričinjene su na području općine Jakšić, točnije na poljoprivrednim površina, vrtovima i usjevima mještana Tekića i Bertelovaca, a slično je na području ispod Krndije tj. u Hrnjevcu, Venju i susjednim selima kutjevačkog kraja.

pozega.eu/ čitatelj

Između Vesele i Pleternice voda je preplavila kolnik državne ceste tako da je otežan i usporen promet, a očekuje se povlačenje padalina sa prometnice u kraćem roku, piše pozega.eu.

pozega.eu/ čitatelj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:49