JADRANKA SLOKOVIĆ

FOTO: JESTE LI PRIMIJETILI DA JE SANADEROVA ODVJETNICA SNIMALA NJEGOV IZLAZAK IZ ZATVORA? Evo zašto je uzela kameru u ruke

Former Croatian prime minister Ivo Sanader (2nd R) leave Remetinec prison in Zagreb, accompanied by his lawyer Jadranka Slokovic (R) and other lawyers, on November 25, 2015. Sanader has been behind bars since November 2011, when he was found guilty in the Hypo and INA-MOL cases. AFP PHOTO / STRINGER
 AFP PHOTO / STRINGER

Već se neko vrijeme priča da poznati redatelj Rajko Grlić snima dokumentarni film o Ivi Sanaderu, piše tportal.hr .

Grlić je prije nekoliko godina demantirao je tu informaciju, kada je viđen pred Remetincem kako snima Sanaderove odvjetnike Čedu Prodanovića i Gorana Suića.

No, tijekom jučerašnjeg izlaska Sanadera iz zatvora bilo je nemoguće ne primijetiti njegovu odvjetnicu Jadranku Sloković kako sve pažljivo snima kamerom. Grlić je u telefonskom razgovoru za tportal potvrdio da je on iza toga: ‘Da, to je moja kamera. Jadranka Sloković snimala je za moj film’, izjavio je.

Grlić je dodao da je isti snimateljski zadatak Sloković od njega dobila i prilikom prvog puštanja Sanadera na slobodu. Osim toga, Grlić je potvrdio da već četiri godine kamerom dokumentira sve što se događa oko bivšeg premijera te njegovih odvjetnika Jadranke Sloković i Čede Prodanovića.

Foto: Damir Krajač / CROPIX

Sloković je pred Remetincem kamerom snimala prvu izjavu Sanadera prilikom izlaska iz pritvora, dok su fotoreporterski objektivi još bili u daljini. Potom su se prošetali do auta i zajedno ušli, on na suvozačko mjesto, ona na zadnje sjedište, odakle je i dalje snimala, čak i trenutak u kojem se youtuber Vitaly Zdorovetskiy penje na krov automobila, što nikog nije naročito uznemirilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:06