BIVŠI VLASNIK AGROKORA

FOTO: JURIČAN OBJAVIO FOTOGRAFIJU AUTA U KOJEM SE VOZI TODORIĆ 'Kukaš da teško živiš, a furaš ovu mečkicu po gradu. Može ti se, Ivice, samo rokaj'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.01.2020. u 22:39

Zagreb, 201118.
Kulmerovi dvori.
Dolazak Ivice Todorica u Kulmerove dvore nakon sto je pusten uz jamcevinu iz pritvora.
Na fotografiji: Ivica Todoric.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Željko Puhovski / CROPIX

Ivica Todorić

 

Nakon što je bivši šef Agrokora Ivica Todorić u intervjuu za RTL prije nekoliko dana izjavio da on i njegova obitelj teško žive, na Facebooku se o toj njegovoj tvrdnji oglasio Dario Juričan, koji se kandidirao za predsjednika RH i u prvom krugu osvojio gotovo 88 tisuća glasova.

Juričan je na svojoj Facebook stranici objavio fotografiju Mercedesa u kojem se vozi Todorić uz poruku 'Ivice, samo rokaj'.

'Ivice Todoriću, znam da teško živiš, evo i udruge su već počele sakupljati za tebe i obitelj higijenske potrepštine, odjeću, obuću i hranu. Ja kao jedini kriminalac u ovoj zemlji podržavam tvoje kukanje na TV-u i kako onda nakon toga nježno furaš ovu mečkicu po gradu. Može ti se, Ivice, samo rokaj ;)', napisao je Juričan na Facebooku.

 

Podsjetimo, Todorić je prije nekoliko dana u Kulmerovim dvorima, gdje i dalje živi, rekao da živi teško i da mu pomažu obitelj i prijatelji.

'Teško, mislim, pomažu nam obitelj i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za što. Živimo teško, ali veselo, jer pazite, ja ću kad se rasvijetli ovo dovesti novi duh u ove prostore, u ovu Hrvatsku, ne mogu vam reći kako se veselim što sam napravio, do kud sam došao i kako sam raskrinkao jednu kriminalnu organizaciju', kazao je Todorić i dodao da mu se kći morala snalaziti da bi preživjela, pa je Kulmerove dvore iznajmljivala i za vjenčanja.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo