'LEŽERNI PUT'

FOTO: KOLINDA JAKOVU ZA 51. ROĐENDAN POKLONILA PUT U LONDON Pogledali predstavu u kojoj igra Zrinka Cvitešić pa se fotografirali s našom glumicom

 
 Kolinda Grabar-Kitarović / Facebook

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović svom je suprugu Jakovu za njegov 51. rođendan poklonila "ležerni put u London".

"Osobni poklon Jakovu za rođendan. Ležerni put u London. Nastavak slijedi...", napisala je predsjednica uz fotografiju sebe i supruga u Međunarodnoj zračnoj luci "Dr. Franjo Tuđman" u Zagrebu.

Supružnici su tijekom putovanja posjetili kazalište Bridge Theater i pogledali predstavu "Two Ladies" u kojoj igraju hrvatska glumica Zrinka Cvitešić i britanska joj kolegica Zoë Wanamaker.

Kolinda Grabar-Kitarović / FACEBOOK
Zrinka Cvitešić, Zoë Wanamaker, Jakov Kitarović i Kolinda Grabar-Kitarović

"Predivno je bilo gledati našu Zrinku Cvitešić koja je ponovno zablistala na londonskoj sceni u hitu 'Two Ladies'", napisala je Grabar-Kitarović.

Predstavu "Two Ladies" režirao je Nicholas Hytner, a napisala Nancy Harris. Radnja predstave prati zamišljenu situacija u kojoj supruge predsjednika Francuske i Sjedinjenih Američkih Država koje igraju Wanamaker i Cvitešić same sjede u sporednoj sobi dok njihovi muževi pokušavaju riješiti svjetsku krizu. Priču predstave inspirirala je fotografija francuske prve dame Brigitte Macron i prve dame SAD-a Melanije Trump iz 2017. godine. Cvitešić je rekla da su spomenute prve dame njoj i Wanamaker poslužile kao polazišna točka prilikom kreiranja likova predstave.

The Guardian je "Two Ladies" svrstao između pet predstava koje obavezno treba pogledati, a The Sunday Times nahvalio glumački rad Zrinke Cvitešić.

Predsjednica i njezin suprug fotografirali su se s Cvitešić i Wanamaker nakon predstave, ali i s hrvatskim redateljem Brankom Ivandom, njegovom suprugom Lidijom te njihovim sinom Lovrom, koji su također pogledali predstavu "Two Ladies".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:41