POTRAGA ZA DJEVOJKOM

FOTO: MALOLJETNA MATEA NESTALA PRIJE DVA DANA! Očajna majka objavila dramatičan apel: 'Ako je negdje slučajno vidite, nazovite policiju'

 
 Screenshot/Facebook

Pod nerazjašnjenim okolnostima od 15. listopada gubi se svaki trag 17-godišnjoj Matei Mlinar iz Žažine, a njezin nestanak prijavila je majka koja ne uspijeva stupiti s njom u kontakt s obzirom na to da srednjoškolka od te kobne večeri ima ugašen mobitel.

- Zadnji put viđena je u nedjelju oko 19 sati ispred dječjeg doma u Sisku. Ako je negdje vidite, molim vas zovite policiju na 192 ili u najbližu policijsku postaju - apel je Snježane Mlinar, majke nestale tinejdžerice.

Riječ je o djevojci visokoj 182 centimetra, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u crnu majicu, crnu vestu, crnu jaknu te crne traper hlače.

Majka 16-godišnje Matee Mlinar na svom je Facebook profilu objavila dramatičan apel. Djevojka ima oko 60 kilograma, dugu crnu valovitu kosu, a u trenutku nestanka na sebi je nosila crnu vestu, crne traperice i Nike tenseice, napisala ja očajna majka. Matea je rođena 30. listopada 2000. godine.

'Dragi moji prijatelji , ovo je moja kćer, koja je nestala sinoć, ne javlja se na mob, policija je obaviještena , zadnji put viđena sinoć oko 19h ispred dječjeg doma u Sisku. Ako je negdje slučajno vidite nazovite najbližu policijsku postaju! Hvala MATEA MLINAR', napisala je majka.

Čini se da su se u međuvremenu pojavile neke informacije da je Matea nađena, jer je danas majka Snježana napisala: 'LjUDI NE ŠIRITE DEZINFORMACIJE DA JE MOJA KĆER NAĐENA! NIJE NAĐENA I NE ZNA SE NISTA!!!SRAM VAS BILO!!!!'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 05:31