ZBILJA NEVJEROJATNO

FOTO: MOŽE LI ITKO STATI NA KRAJ BAHATOM VOZAČU? Svi ga mole da vozi cestom, ali njemu se omilila plaža: 'Kupači bježe glavom bez obzira!'

 Čitateljica / SLOBODNA DALMACIJA

Čitateljica iz Selina poslala je Slobodnoj Dalmaciji fotografije i videozapise nevjerojatnih scena koje se već godinama ljeti ponavljaju. Kamion "Čistoće" svakoga dana vozi po plaži iako ima obilaznu cestu. Ne pomažu ni zamolbe ni apeli, kamionu "Čistoće" omilila se plaža.

Čitateljica / SLOBODNA DALMACIJA

Čitateljica / SLOBODNA DALMACIJA

Čitateljica / SLOBODNA DALMACIJA

"Poštovani, šaljem vam snimku kako djelatnici "Čistoće" maltretiraju već par godina turiste u Selinama, Put jaza. Imaju cestu, ali vozač ne želi koristiti službeni put po kojemu može doći do svih kuća.

Obratili smo se Lučkom kapetanu u Starigradu, načelniku općine i "Čistoći" Zadar. Slike sam poslala i MUP-u preko internet aplikacije gdje se mogu prijaviti ovakvi slučajevi. Ali nitko ništa ne poduzima dok kamion ne pogazi nekog od kupača.

Nadam se da će se uz vašu pomoć uspjeti obuzdati bahati vozač", napisala je čitateljica, uz napomenu da neke od slika pokazuju kako djelatnici miču s plaže čak i invalidnu osobu.

Još je dodala da su prvo kontaktirali "Čistoću" Zadar i šefa vozača, ali ni to nije pomoglo.

Kakva ideja - kamionom "Čistoće" na plažu! Mogao je malo i noge, pardon kotače, potoćati u moru...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:05