RUKOMETNI EURO

FOTO: 'NAOKO MALA, A ZAPRAVO VELIKA GESTA' Borut Pahor slovenske rukometaše bodrio u društvu Jakova Kitarovića: 'Jako cijenim što je navijao sa mnom'

 
 Borut Pahor (Twitter)

Predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor pratio je slovenske rukometaše koji su se u srijedu izborili za drugi krug Europskog prvenstva u Hrvatskoj, a s njim je u društvu bio suprug hrvatske predsjednice Jakov Kitarović.

Pahor je i prije pobjede Slovenaca nad Crnom Gorom u zagrebačkoj Areni 28-19 bio jako sretan što će sve popratiti s Kitarovićem, pa se i prije toga pohvalio na Twitteru.

- Hrvatska predsjednica danas je bila u posjetu Sarajevu. Jako cijenim što je zajedno sa mnom za naše dečke navijao njezin suprug Jakov Kitarović. Naoko mala, a zapravo velika gesta. Lijepo - napisao je Pahor na Twitteru, a čestitao je i igračima.

Pahor je kasnije za HRT u Areni Zagreb kratko komentirao i granični spor s Hrvatskom te je pritom poručio kako vjeruje u dijalog, za koji je potrebna strpljivost te kako misli da na kraju dva naroda koja nikada nisu bila u ratu, dva susjedna naroda, što je rijetkost u Europi, neće ulaziti ni u kakav sukob, nego će napokon naći put za mirno rješenje spora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:38