STRAŠNO

FOTO: NESTVARNA SCENA NA KUPALIŠTU U KARLOVCU Pogledajte gdje se 'majstor' popeo mrtav pijan, spašavao ga je HGSS, stigla i policija!

 
 HGSS Facebook

Hrvatska gorska služba spašavanja na svojoj je Facebook stranici objavila kako su njihovi članovi iz stanice Karlovac na Foginovom kupalištu sa skakaonice koja je postavljena na 10 metara visine spasili pijanog muškarca koji se nije mogao spustiti na tlo.

Nakon što su mu pomogli da se spusti, predan je djelatnicima Hitne pomoći. Iz HGSS-a ističu da su u akciji uz njih sudjelovali i pripadnici policije.

'Ako se dogodi nešto loše, piješ da zaboraviš; ako se dogodi nešto lijepo, piješ da proslaviš; a ako se ništa ne događa, piješ da bi se nešto dogodilo. (Charles Bukowski)

Na poziv dežurnom spašavatelju #HGSS Stanice Karlovac, upućenom od Kluba spasilaca na vodama Karlovac koji svakodnevno paze na sigurnost kupača na Foginovom kupalištu u gradu Karlovcu, na teren izlaze tri spašavatelja koji pružaju pomoć osobi koji nije mogla uživati u ljetnim vrućinama bez tekućih dodataka, na skakaonici od 10 metara visine. Nakon pomoći da se osoba spusti na tlo, ista je predana djelatnicima ZZHM Karlovačke županije. Uz HGSS u akciji su sudjelovali i pripadnici MUP RH', napisali su pripadnici HGSS-a na svojoj Facebook stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:22