AKCIJSKI SPEKTAKL

FOTO: OVAKVI PRIZORI NA ISTARSKOM IPSILONU NIKADA NISU VIĐENI Na kilometar i pol dugom mostu iznad Mirne helikopteri ganjali jureći kombi!

 
 Promo

Nakon Rovinja, filmska ekipa "The Hitman's Wife's Bodyguarda" preselila se u unutrašnjost Istre. Naime, most Mirna Istarskog ipsilona odabran je kao lokacija snimanja spektakularne potjere glavnih glumaca Salme Hayek i Samuela L. Jaksona.

Promo

Scena akcijske jurnjave završava na mostu Mirna kad se u kadru pojavljuje helikopter koji prelijeće ispod i iznad mosta.

Promo

Specifičnost lokacije zahtijevala je posebne mjere osiguranja tijekom snimanja. MP Filmska produkcija zahvaljuje se Bina-Istri na pomoći te izuzetno cijeni sve poduzete sigurnosne mjere koje su omogućile da se snimanje odradi prema planu, a da se pri tome ispoštuje odvijanje prometa.

Promo

Inače, most Mirna, dužine gotovo 1.4 km, doslovce "pluta" nad dolinom Mirne čije je tlo vrlo mekano, a čak ni najdublje bušotine nisu dosegnule čvrsto tlo. Most počiva na plutajućim pilotima od kojih najduži dopiru i do 80 metara dubine.

Promo

Podsjetimo, "The Hitman's Wife's Bodyguard" nastavak je filma "Hitman's Bodyguard" koji je osvojio publiku prije dvije godine, a u njemu glumi nekoliko najvećih holivudskih zvijezda poput Samuela L. Jacksona, Salme Hayek i Ryana Reynoldsa.

Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 19:14