POBJEDA HRVATSKE

FOTO: OVAKVU SJEDNICU VLADE VIŠE NIKAD NEĆETE VIDJETI Svi su bili u dresovima, a pogledajte ministra Marića kako je izgledao nekoliko sati ranije!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.07.2018. u 11:02

Jutarnji list

 

Ministri su danas na sjednicu Vlade u Banskim dvorima došli odjeveni u kockice.

- U nedjelju smo prvaci!, poruka je s Vladinog Twitter profila uz fotografije ministara i premijera u kockicama.

Premijer Andrej Plenković je na početku sjednice ponovno uputio čestitke hrvatskoj reprezentacije i izborniku Zlatku Daliću.

Zagreb, 120718.
Trg svetog Marka.Vlada RH.
Pocetak redovne sjednice Vlade RH-a.
Premijer Andrej Plenkovic i clanovi vlade na danasnjoj sjednici nosili su navijacke dresove.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadic / CROPIX

Zagreb, 120718.
Trg svetog Marka.Vlada RH.
Pocetak redovne sjednice Vlade RH-a.
Premijer Andrej Plenkovic i clanovi vlade na danasnjoj sjednici nosili su navijacke dresove.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadic / CROPIX
 

- Ovo je bez presedana najveća promocija Hrvatske, pokazali su srce, znanje, iskustvo, pobjednički mentalitet, snagu preokreta... Ovo je inspirativno, ponosni smo, postali smo nogometna sila, zemlja autoriteta, a ne autsajderi, rekao je Plenković te dodao:

- Vidjeli ste kako izgleda stadion u Moskvi. U budućnosti moramo pronaći dugoročno rješenje za nacionalni stadion. Kad, ako ne sad? Hrvatska reprezentacija to zaslužuje, tako bi poslali poruku mladim nogometašima da se i dalje bave sportom. I na kraju aplauz za nogometaše i želimo uspjeh u nogometnom finalu, ovo je šansa za revanš za polufinale iz '98., rekao je.

 

 

 

Marić: 'Pa tko nam je ravan'

 

Premijer Plenković i ministar financija Zdravko Marić sinoć su bodrili Vatrene na tribinama stadiona Lužnjiki, nakon toga su sjeli na avion te oko 6 sati sletjeli u Zagreb, a da bi u 10 sati već bili na sjednici Vlade.

Uoči sjednice izjavu za medije dao je Zdravko Marić..

''Pa tko nam je ravan, ovo je fenomenalno! Ovo je i sjajna promocija za Hrvatsku! Pa cijeli svijet priča o Hrvatskoj, imena naših reprezentativaca, naše kockice... preplavile su svijet, to je fenomenalno. Svi skupa možemo naučiti iz ovoga - bitno je zajedništvo, pozitivna energija'', kazao je u četvrtak uoči sjednice Vlade ministar financija.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo