NA PARKIRALIŠTU

FOTO: POLICIJA MOLI GRAĐANE ZA POMOĆ Jeste li vidjeli ovog muškarca? Traži se zbog kaznenog djela počinjenog u Sesvetama

 
 Zagrebačka policija

Zagrebačka policija je objavila fotografije muškarca koji je u lipnju iz automobila u Sesvetama ukrao sadržaj vrijedan nekoliko tisuća kuna i mole građane da im se jave ako znaju tko je muškarac s fotografija i imaju korisne informacije o njemu.

Zagrebačka policija

Zagrebačka policija

Krađa se dogodila 15. lipnja 2018. godine u poslijepodnevnim satima, kad je nepoznati muškarac došao do parkirališta ispred trgovačkog centra u Sesvetama na Savskoj cesti i iz otključanog automobila zagrebačkih registarskih oznaka ukrao torbice i druge predmete, čime je počinio ukupnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

Policija moli građane da se jave na 192 ili u najbližu policijsku postaju ako imaju korisne informacije o osobi s fotografija. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno, ističu iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:04