NAPUŠTENI I PRONAĐENI

FOTO: POLICIJSKA POSTAJA ORGANIZIRA JAVNU DRAŽBU Prodaju više od 70 pronađenih bicikala, neke za samo 10 kuna

 pozesko-slavonska.policija.hr

Policijska uprava Požeško-Slavonska na svojim je internetskim stranicama objavila informaciju o javnoj dražbi pronađenih i napuštenih predmeta. Radi se o više od 70 bicikala koje namjeravaju prodati po simboličnim cijenama. Naime, kupiti ih možete po početnoj cijeni od 10 kuna, a najskupljem, crno-bijelom biciklu marke Trek, cijena je 200 kuna.

Usmena javna dražba održat će se 6. travnja s početkom u 10 sati u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, u Ulici Josipa Runjanina 1 u Požegi, a bicikli se mogu pregledati jedan sat prije usmene javne dražbe.

'Pravo sudjelovanja na dražbi imaju sve fizičke i pravne osobe. Kupac koji uspije na dražbi dužan je uplatiti kupovnu cijenu odmah po završetku dražbe.

Prodaja se obavlja po načelu 'viđeno-kupljeno' te se naknadne reklamacija u pogledu kvalitete i ispravnosti neće uvažavati' , ističu iz PU Požeško-Slavonske.

Informacije u svezi predmetne prodaje mogu se dobiti na broj telefona 034/254-056, a sve bicikle i njihove početne cijene možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:46