'VRAŽICA NOSI PRADU'

FOTO: 'POSLIJE OVOGA VIŠE NITKO NEOZBILJAN NEĆE HTJETI IMATI POSLA SA MNOM' Pogledajte tko je sve došao na predstavljanje knjige Mirele Holy

 Damjan Tadić / CROPIX

- Knjiga je zapravo edukativna, ali nekima se vjerojatno neće svidjeti jer će se možda osjetiti pogođenima. Ipak, ako će utjecati na političku kulturu kod nas, bit ću zadovoljna, izjavila je nedavno Mirela Holy, koja je u ponedjeljak u prepunom zagrebačkom Kulturno-informativnom centru predstavila dugoočekivanu i pompozno najavljivanu knjigu 'Vražica nosi Pradu, a bogovi konfekciju'.

Motiv bivše ministrice zaštite okoliša i šefice ORaH-a bio je, kaže, ogoliti političare do kraja, a pokazalo se da je zanimanje za tu škakljivu temu i više nego veliko.

- Nitko neozbiljan poslije ove knjige više neće htjeti imati posla sa mnom. U knjizi sam se najviše obrušila na licemjerje, a takva, za razliku od nekih, nikada nisam bila - izjavila je Holy za HRT.

Ipak, u medijima se pojavilo više komentara da njezina knjiga zapravo nije skup, kako ona voli to reći, političkih eseja, već niska najobičnijih političkih tračeva.

Na promociji su u ponedjeljak bili i bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović, političari Mirando Mrsić te Ljubo Jurčić, ali i glazbena diva Josipa Lisac sa sutkinjom u mirovini Đurđom Tedeschi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:21