SUMMIT NATO-a

FOTO: PREDSJEDNICA PREMIJERKI MAY I TRUMPU POKLONILA HRVATSKE DRESOVE 'Naći ću načina da večeras nosim nacionalne boje, srcem ću biti uz Vatrene'

 
 Twitter

Predjsednica Kolinda Grabar Kitarović sudjeluje u Bruxellesu na summitu NATO-a, a na marginama se susrela s britanskom premijerkom Theresom May te američkim predsjednikom Donaldom Trumpom. Tom prilikom poklonila im je u povodu večerašnjeg polufinala hrvatske dresove s njihovim imenima na leđima.

U Bruxellesu je naša predsjednica morala odgovarati na pitanja i o nogometu s obzirom da Hrvatska upravo tijekom službene večere šefova država članica NATO-a igra povijesno polufinale Svjetskog prvenstva u Moskvi.

- Bit ćemo na večeri, bit ću s njima svim srcem i naći ću načina da nekako nosim nacionalne boje. Ne bi bilo u redu da baš nosim dres, bit će stalno kraj mene i naći ću načina da pokažem i kroz nekakav fizički element potporu našem timu da smo s njima u srcu, ovaj puta ne na utkaimci, ali u srcu i da se vidimo u finalu - rekla je predsjednica u Bruxellesu odgovarajući na pitanje da li će gledati utakmicu.

I britanska premijerka Theresa May je sa svoje strane izrazila potporu engleskoj reprezentaciji. Rekla je da je dan ranije sa hrvatskim premijerom Plenkovićem razmijenila dresove.

Augustin Palokaj
Kolinda Grabar-Kitarović i Donald Trump

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:46