SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL

FOTO: PRIPREME ZA ULTRU UŠLE U ZAVRŠNU FAZU Scenski radnici u Parku Mladeži sastavljaju pozornicu kojom će kročiti vrhunski majstori elektronike

 
 Ante Čizmić / CROPIX

Pripreme za glazbeni festival Ultra Europe 2019 koji će se od 12. do 14. srpnja održati u Splitu u Parku Mladeži ušle su u svoju završnu fazu.

Scenski radnici veći dio četvrtka utrošit će na sastavljanje impozantne pozornice koja će tijekom tri dana održavanja Ultre ugostiti najveće svjetske zvijezde elektronske glazbe.

Prema informacijama organizatora, ovogodišnja pozornica bit će najveća u povijesti festivala Ultra Europe. Swedish House Mafia najveće su ime koje će ovog vikenda nastupiti na Parku Mladeži, a društvo će im praviti David Guetta, Afrojack, Carl Cox, Armin van Buuren, The Chainsmokers, Alesso, Richie Hawtin i mnogi drugi.

FOTOGALERIJA: Pripreme za festival Ultra Europe 2019 ušle u završnu fazu

Glavni ulaz za posjetitelje Ultre nalazi se uz Ulicu Hrvatske mornarice, a Park mladeži svojom će širinom i prostranošću omogućiti brži protok ljudi, što znači da će gužve biti bitno manje, a osiguranje događaja bolje. Vrata Parka svakog će se dana otvarati u 19 sati pa se posjetitelji mole da dođu na vrijeme.

Oni koji ne mogu doći u Split na Ultru festival će moći pratiti putem YouTube, gdje će se na Ultrinom kanalu cijelog vikenda emitirati nastupi izvođača.

Splitski dnevnik piše da su se u četvrtak splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara i njegovi suradnici sastali s predstavnicima gradskih komunalnih tvrtki i dežurnih službi te organizatorima festivala te da su nakon tog sastanka konstatirali da su sve uključene strane spremne za ovogodišnje izdanje festivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:55