VELIKA INVESTICIJA

FOTO: PROJEKT TEŽAK 40 MILIJUNA Otkrivamo kako će izgledati naš najveći kamp za bogataše: Imat će čak i kućice na drvetu, šatori će pucati od luksuza

 

Kraj Pule, u malom mjestu Pomer, ovog se lipnja otvara najveći glamping kamp u državi. Riječ je o malom boutique kampu pulskog hotelijera Arena Hospitality Group Pomer koji je trenutno u potpunoj renovaciji i bit će posvećen samo ovom obliku turizma. Zanimljivo je da će osim glamping šatora ovdje biti instalirane i kućice na drvetu. Sve u svemu čitav će kamp imati samo takvu ponudu. To je ujedno i najveća ovogodišnja investicija Arene Hospitality Groupa u vrijednosti od 5,5 milijuna eura, odnosno oko 41 milijun kuna.

Klima i mikrovalna

- Radi se o kompletnoj renovaciji kampa gdje će sve smještajne jedinice biti posvećene ekskluzivnoj glamping ponudi. Čak osam vrsta smještajnih jedinica unutar novog kampa Arena Pomer s kapacitetima od dvije do šest osoba bit će osmišljene tako da ponude luksuzan odmor u srcu prirode, uključujući čak i posebno atraktivne kućice na drvetu. Naručeno je čak 196 glamping šatora koje će postaviti četiri europska proizvođača glamping šatora - kaže nam direktorica prodaje i marketinga te tvrtke Manuela Kraljević.

Dodaje da će osim spavaćih soba s ekskluzivnom luksuznom posteljinom od egipatskog pamuka, svi šatori biti klimatizirani, opremljeni kuhinjom s mikrovalnom pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za čaj i kavu, Illy aparatom za espresso kavu, BOSE sound dock sistemom, LCD flat TV-om, “handy” pametnim telefonom te modernom kupaonicom s tušem i fenom za sušenje kose i kompletnim setom luksuzne kozmetike, te naravno danas obaveznim besplatnim Wi-Fi internetom.

Sauna i masaže

- Osim komfora doslovno prenesenog iz hotela u šumicu pored mora, i sva dodatna ponuda kampa bit će prilagođena luksuznom odmoru u prirodi. Bogato opremljen wellness na otvorenom sa saunom, masažama, “kišnom sobom” i kupeljima, prostorima za opuštanje, platformom za yoga programe, fitness na otvorenom, restoran i beach-barovi s izvrsnom ponudom zdravih i jela i pića pripremljenih od domaćih i svježih namirnica, posebno opremljena igrališta i osmišljena animacija za djecu i odrasle, neke su od blagodati novog i u hrvatskoj jedinstvenog glamping kampa - ističe Kraljević. Kamp će moći primiti 196 osoba.

Inače, u Arena Hospitality Groupu trenutno je otvoren Park Plaza Belvedere u Medulinu gdje se upravo održao 4. međunarodni nogometni turnir Arena-Cup, a trenutno je u tijeku 1. međunarodni nogometni Medulin Cup, čime nastavljaju jačati pozicioniranje Medulina kao zimske nogometne destinacije za pripreme nogometaša.

- Tijekom ožujka, otvaraju se i drugi hoteli u Puli i Medulinu, dok će za Uskrs biti otvoreni svi naši hoteli, nekoliko kampova i apartmanskih naselja što potvrđuje da je potražnja za našim objektima u tom periodu izuzetno dobra - zaključuje Kraljević. Inače, Arena Hospitality Group lani je kupila osam hotela u Njemačkoj i Mađarskoj i time postala jedina hrvatska hotelska kuća koje se počela širiti na inozemstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:28