NAJMASOVNIJA POTRAGA U HRVATSKOJ IKADA

FOTO Pronađena majica ipak ne pripada Antoniji! Potraga se nastavlja u nedjelju rano ujutro...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.06.2011. u 14:59

Nikša Stipaničev/CROPIX

21:22 > NOVO > Pretraga terena završila je u 20.30 sati. U nedjelju rano ujutro nastavit će se tragati za Antonijom Bilić.

Opsežna potraga za nestalom Antonijom Bilić nije dala rezultata jer sumnjiv materijal koji je pronađen ipak ne pripada nestaloj djevojci.

Isprva se mislilo kako bi pronađena majica, napuštena kuća i bunar mogli otkriti više o nestanku 17-godišnjakinje, ali dalje ništa od toga.

Policija je blokirala selo Otavice i tri sata vještačila pronađenu majicu. Blokirala je i selo Čeniki u blizini Knina kako bi se provjerila napuštena kuća i od vode ispraznio bunar. Ali kada su otkrili kako ništa nije povezano s Antonijom blokada sela je završila.

U potrazi je bilo otprilike 300 ljudi. Od toga je njih 200 bilo iz Gorske službe spašavanja, dok su njih stotinjak činili vatrogasci i civili. Pretraživali su veliko područje od Drniša prema Splitu, a najviše je koncentracije bilo uz cestu.

U potrazi su se koristili psi tragači i termo kamere. Informacija je zaad mnogo, njih čak 103 su bile samo o fotocrtežu, ali pomaka u jednoj od najmasovnijih potraga za nekom nestalom osobom u Hrvatskoj zasad nema.

Izdvajamo