ŠOK U CENTRU ZAGREBA

FOTO: SNAŽAN VJETAR ODLOMIO GRANU, PALA JE RAVNO NA VJETROBRANSKO STAKLO VOLVA I PROBILA GA 'Došla sam po auto i zaprepastila se'

 
 Olivera Varvodić-Rupnik

Snažan vjetar koji je na trenutke u srijedu puhao u Zagrebu odlomio je granu s drveta u Savskoj u blizini Studentskog centra koja je pala ravno na parkirani Volvo i oštetila ga.

- Jutros sam uredno parkirala automobil, a kad sam se oko 16 sati vratila po njega, doživjela sam šok, ispričala nam je vlasnica Volva Olivera Varvodić-Rupnik.

Olivera Varvodić-Rupnik

- Na kućnim vratima sam našla poruku da je auto oštećen i da se javim u Nehajsku. No, ja sam otišla do vozila i vidjela ogromnu granu kako se zabila u prednje staklo i da skroz strši. Vatrogasci su došli da bi je uklonili, no nisam dala dok se ne zabilježi što se dogodilo - kaže nam Varvodić-Rupnik.

Inače, radi se o parkirališnom mjestu koje plaća i koristi njezina obitelj. Ona je danas koristila drugi obiteljski automobil, a ovaj na koji je pala grana ostavila je da stoji dok ga ne budu zatrebali njezin suprug ili sin. Obavijest o oštećenju vidjela je kad je došla doma, a ista takva obavijest bila je i na automobilu.

- Vjerojatno su iščitali vlasnika vozila i poslali nam obavijest na kućnu adresu, iako živimo malo dalje od tog parkirališta, tvrdi, a kaže i da ovo nije prvi put da se automobile koji su na tim parkirnim mjestima oštećuje.

Suprugu su više puta oštetili automobil kad ga je ostavio tu parkiranog, netko mu se i penjao na krov, no nikad nitko ne zabilježi počinitelje niti postoje svjedoci koji bi to prijavili.

Olivera Varvodić-Rupnik

Dodaje da nakon svega ne zna kome se točno mora javiti.

- Policija mi je rekla da vjerojatno moram zvati službe na Zrinjevcu, no ni oni nisu sigurni. To znači da kad vam se ovako nešto dogodi, doslovno ovisite o sebi, da zovete okolo i istražujete tko je odgovoran za nastalu štetu - kaže ogorčena vlasnica automobila.

Olivera Varvodić-Rupnik

U zagrebačkoj su policiji samo kratko potvrdili da su dobili dojavu te da su njihovi djelatnici izašli na teren.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:00