FESTIVAL ELEKTRONSKE GLAZBE

FOTO: SPLIT SE POZDRAVIO S ULTROM, NAJVEĆI PARTY U HRVATSKOJ SELI NA OTOKE Pogledajte kako je partijanere zadnje večeri na Poljudu uhvatio delirij

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 09.07.2018. u 08:15

Joško Ponoš/Zvonimir Barišin / Cropix

 

Ultra Europe festival, koji je ove godine po broju posjetitelja premašio pet prethodnih, nakon tri večeri na splitskom stadionu Poljudu, sljedeća tri dana - u ponedjeljak, utorak i srijedu - nastavlja se na otocima Braču, Hvaru i Visu.

U prva tri dana okupio je 150 tisuća posjetitelj iz cijeloga svijeta. Na šest pozornica raspoređenih na stadionu i oko njega, zabavljalo ih je na desetke DJ-eva među kojima i Carl Cox, Afrojack, Alesso, Jamie Jones, Loco Dice, Marco Carola, Seth Troxler, Nic Fanciulli i brojni drugi.

Na Poljudu su se u nedjelju pojavile i akcijske junakinje poput Superwoman i Catwoman, a i indijanska pera bila su poželjan rekvizit. Plesale su i Indijanke i Nindža kornjače.

U galeriji pogledajte kako je prošla zadnja splitska večer Ultre:

 

Ulazi na stadion sva su se tri dana otvarali u 19 sati, mladi iz svih dijelova svijeta su mogli partijati sve do zore, točnije do 5 sati do kada je trajao bogat program. Oko stadiona je bila uspostavljena posebna regulacija prometa, pa su tako prolaz kroz ulice oko stadiona imala samo vozila hitnih službi, stanara, taksija i vozila sa službenom akreditacijom. Privedeno je manje od 180 ljudi zbog alkohola i droge.

Redari su sa zadovoljstvom ustvrdili kako se ove godine ograde nisu pokušavale preskakati, mjere sugurnosti na visini.

Ovogodišnjim Ultra Europe festivalom iznimno je zadovoljan bio i ministar turizma Gari Cappelli, koji je u subotu navečer također bio festivalu u društvu sina, te dogradonačelnika Splita Nine Vele, župana splitsko-dalmatinskog Blaženka Bobana.

Organizator Ultre Joe Bašić novinarima se pohvalio da su prvu večer festivala oborili rekord broja posjetitelja, a mali broj prijava i šteta.

Regatom na Zlatnom ratu u Bolu Ultra se u ponedjeljak nastavlja na Braču, u utorak na Hvaru u Hotelu Amfora i u Carpe Diem beach clubu, a završava u srijedu na Visu u Fort Georgeu.

Izdvajamo