UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

FOTO: STRAVIČNI PRIZORI NA PRIVATNOM POSJEDU KOD POŽEGE Psi preskočili ogradu i počinili pokolj nad nedužnim stvorenjima

 
 Požega.eu

Sinoć (noćas) u Pleternici su tri psa lutalice masakrirali šest ovaca kod jedne obitelji. Ovce su bile zatvorene u "toru", psi su preskočile ogradu i počinile pravi pokolj, masakrirali su ovce do ne prepoznatljivosti, piše Požega.eu

Požega.eu

Uznemireni vlasnik je primijetio dva crna i jednog žutog psa za koje je uvjeren da su počinili pokolj ovaca. Vlasniku ovaca nije jasno otkuda ti psi na ulicama ostajući u uvjerenju kako je vrijeme cijepljenja, kada nažalost često vlasnici izbacuju pse na ulicu kako bi uštedjeli novac. Nastavlja kako su ti psi gladni i traže žrtve, u ovom slučaju pronašli su i nanjušili su ovce.

Vlasnik ovaca slučaj je prijavio policiji ali kako kaže nije naišao na razumijevanje veterinara koji mu je poklopio slušalicu ne želeći ga saslušati. Ostaje bojazan vlasnika da će još nadležni veterinar naplatiti kaznu vlasniku ovaca ako ograda, unutar koje su se ovce nalazile, nije bila veća od tri metra.

Požega.eu

S pravom se pita vlasnik ovaca tko će naći te pse i čiji su oni. Ako ti psi imaju čipove, vlasnici bi se veoma lako mogli pronaći te nadoknaditi štetu vlasniku.

Što su sve poduzele nadležne službe u ovom slučaju zasad nismo uspjeli doznati, piše Požega.eu.

Požega.eu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. kolovoz 2022 20:30