POLICIJA ISTRAŽUJE

FOTO: 'UKRALI SU MI CIJELU KUĆU, RASFORMIRALI SU JE DO TEMELJA, NIJE OSTALO GOTOVO NIŠTA OD NJE!' Nevjerojatan slučaj lopovluka u blizini Koprivnice

 
 Dubravko Vutuc / Podravski.hr

Nesvakidašnju prijavu zaprimili su koprivnički policajci u nedjelju. Vlasnik imanja u Gupčevoj ulici u Peterancu nedaleko od Koprivnice prijavio je kako mu je nestala kuća!

Doista, prelijepa montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, ostala je rasformirana gotovo do temelja, piše Podravski.hr. Od nje je ostalo malo toga. Lopovi su, prema navodima vlasnika, između 5. i 16. prosinca odvojili i odnijeli cijelo krovište s crijepom, dijelove zidova izgrađene od drvene građe. Šteta se procjenjuje na desetak tisuća kuna.

Dubravko Vutuc / Podravski.hr

Zanimljivo je i kako susjedi nisu shvatili o čemu je riječ. Susjed s lijeva je podigao visoku ogradu tako da se ni ne vidi što se događa u susjednom dvorištu. Sam nije htio ništa izjavljivati, samo je za Podravski.hr rekao kako ni s kim ne želi imati posla.

Drugih susjeda nije bilo kod kuće, a nasuprot kuće je veliko skladište i hangar poznatog poljoprivrednika iz Peteranca gdje također radnici nisu ništa vidjeli.

Dubravko Vutuc / Podravski.hr

Po Peterancu među mještanima kruži priča kako je zemljište od prvih vlasnika koji su izgradili kućicu kupio jedan poduzetnik koji se navodno posvađao ili ostao dužan svojem partneru i pretpostavljaju da mu je ovaj zbog duga rastavio i odvezao kuću. No, ta seoska razmišljanja i ogovaranja koja možda nemaju ni prave veze s istinom tek provjeravaju koprivnički policajci.

U nedjelju su veći dio dana bili na tom zemljištu i postupali prema dojavi vlasnika o krađi dijelova kuće. Počeli su i još uvijek obavljaju kriminalističko istraživanje koje bi trebalo rasvijetliti što se zapravo dogodilo, navodi Podravski.hr.

Dubravko Vutuc / Podravski.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:50