POSLJEDNJE 'ZBOGOM'

FOTO: VELIKA TUGA I BOL NA MIROGOJU Od legendarnog člana Psihomoda popa oprostili se kolege iz benda, Tedeschi, Merlić, Ogresta...

 

Posve iznenada u ponedjeljak je preminuo Tigran Kalebota Tigi (1964-2017), bubnjar grupe Psihomodo pop koju je sa Smiljanom Šparadišem Šparkom, Davorom Gopcem i tadašnjim gitaristom Nevenom Kepeskim osnovao 1982. godine.

Po svjedočenju prijatelja, Kalebota se samo srušio i preminuo. Nedavno je, 1. prosinca, proslavio 53. rođendan. Njegova menadžerica je nakon dva dana rekla što se dogodilo:

‘Tigran je preminuo od posljedica srčanog udara. Svi smo i dalje u šoku i teško nam je povjerovati da se ovo dogodilo. Tigran se nikada nije žalio i, koliko znam, nije imao nikakvih problema sa zdravljem. Tim više nas je ovo iznenadilo'.

Na posljednjem ispraćaju dragog Tigrana, od kojeg su se mnogi proteklih dana dirljivim objavama oprostili, pojavilo se mnogo sudionika kulturne i društvene scene, među kojima i, naravno, njegovi kolege iz benda, zatim Emil Tedeschi, bračni par Merlić/Ogresta, frontmen Vatre Ivan Dečak, pjevač Kojota Alen Marin i brojni drugi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:43