IZMJEŠTANJE UREDA

FOTO, VIDEO: PREDSJEDNICA I BANDIĆ U ŠETNJI CENTROM ZAGREBA Obišli su Radićevu i Tkalčićevu ulicu u društvu direktorice Turističke zajednice Zagreba

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.02.2019. u 14:02

Zagreb, 070219. Radiceva.
Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarovic prosetala je u drustvu gradonacelnika Bandica centrom grada.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

 

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u sklopu izmještanja svoga ureda po Hrvatskoj posjetila je u četvrtak zagrebačku Gradsku upravu, gdje su je dočekali domaćini gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić, a ona im je zaželjela da "još više razvedre lice Zagreba kroz daljnju izgradnju fasada", posebno kad je riječ o energetskoj učinkovitosti.

Predsjednica je potom otišla na Zagrebački velesajam u Zagrebački inovacijski centar (ZICER), a obišla je i naselje Podbrežje, zagrebački model stanogradnje s pratećom izgradnjom komunalne i društvene infrastrukture.

Potom se oko 13 sati zajedno sa svojim domaćinom, gradonačelnikom Bandićem, prošetala centrom grada - Radićevom i Tkalčićevom ulicom.

 

Društvo im je radila direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld, a predsjednicu je u današnjem obilasku pratila i nova savjetnica Mirjana Hrga.

Posjetom zagrebačkoj Gradskoj upravi završile su aktivnosti Grabar-Kitarović vezane uz izmještanje Ureda predsjednice Republike.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo