IZMJEŠTANJE UREDA

FOTO, VIDEO: PREDSJEDNICA I BANDIĆ U ŠETNJI CENTROM ZAGREBA Obišli su Radićevu i Tkalčićevu ulicu u društvu direktorice Turističke zajednice Zagreba

 
 Goran Mehkek / CROPIX

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u sklopu izmještanja svoga ureda po Hrvatskoj posjetila je u četvrtak zagrebačku Gradsku upravu, gdje su je dočekali domaćini gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić, a ona im je zaželjela da "još više razvedre lice Zagreba kroz daljnju izgradnju fasada", posebno kad je riječ o energetskoj učinkovitosti.

Predsjednica je potom otišla na Zagrebački velesajam u Zagrebački inovacijski centar (ZICER), a obišla je i naselje Podbrežje, zagrebački model stanogradnje s pratećom izgradnjom komunalne i društvene infrastrukture.

Potom se oko 13 sati zajedno sa svojim domaćinom, gradonačelnikom Bandićem, prošetala centrom grada - Radićevom i Tkalčićevom ulicom.

Društvo im je radila direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld, a predsjednicu je u današnjem obilasku pratila i nova savjetnica Mirjana Hrga.

Posjetom zagrebačkoj Gradskoj upravi završile su aktivnosti Grabar-Kitarović vezane uz izmještanje Ureda predsjednice Republike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:06