'SAD IL' NIKADA'

FOTO, VIDEO: UZ TAKTOVE SVOJIH PJESAMA, ŠKORO I PETROV U ZAGREBU DIJELILI GRAH 'Ako ne napravimo nešto sada, smiješi nam se jedna velika koalicija'

 
 Darko Tomas / CROPIX

Kandidat na nadolazećim izborima za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro u nedjelju je s predsjednikom Mosta Božom Petrovom i drugim članovima te stranke na Trešnjevačkom trgu u Zagrebu građanima dijelio grah.

Uz taktove njegovih najpoznatijih pjesama, ali i pjesama drugih hrvatskih izvođača, Škoro je osobno grabio i zainteresiranim građanima uručivao porcije graha, a oni su mu pritom komplimente i potporu.

FOTOGALERIJA: Miroslav Škoro i Most na Trešnjevci građanima dijelili grah

Neki su građani Škoru samo fotografirali, a neki su s njim snimili i pokoji selfie. Nekoliko ga je gospođa pogladilo i po licu, a neke su ga i zagrlile.

"Mislim da su političke okolnosti takve da je moguće u ovom trenutku nešto napraviti", rekao je Škoro u izjavi za medije. "Ako to ne napravimo sada, doći će vrijeme parlamentarnih izbora, smiješi nam se jedna velika koalicija koja će biti formirana zbog toga što je našim političarima najvažnije da su oni na vlasti."

Škoro je rekao da se to može vidjeti na temelju toga što ozbiljnih reformi nema.

"Njima je važno samo da u petak u 12 sati imaju dovoljno ruku u zraku da se ozakone njihove želje. Kao u mojoj pjesmi, ja svome sinu, a i cijeloj Hrvatskoj stoga poručujem - sad il' nikada", dodao je Škoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:14