LJETOVANJE

FOTO: VLADA ODLAZI NA MORE Evo koje su sve destinacije odabrali ministri. Samo jedan ostaje u Zagrebu...

Ministri uglavnom odlaze u obiteljske kuće ili u mjesta u kojima ljetuju već godinama
Hvar, 100814.Premijer Rh Zoran Milanovic prosetao je Hvarom i popio kavu sa gradonacelnikom Rinom Budrovicem.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadić / CROPIX

U četvrtak je održana posljednja sjednica Vlade prije ljetnih odmora. Sljedeća je zakazana za 20. kolovoza. Većina ministara i premijer sudjelovat će na proslavama Oluje, a nakon toga kreću na odmore. U Vladi neće biti dežurnih ministara, jer su tu prijašnju praksu HDZ-a ukinuli.

Bitno je da je netko od službenika u Vladi, a ako je potrebno mogu održati i telefonsku sjednicu. Većina ministara ove će godine odmor provesti u svojim obiteljskim kućama ili vikendicama na moru, osim premijera koji svaku godinu ide u državnu rezidenciju Vila Kovač na otok Hvar. Najveća gužva bit će na Braču gdje će ljetovati čak četvorica ministara. Arsen Bauk rodom je iz Pučišća, Orsat Miljenić ide u Milnu gdje ima obiteljsku kuću, Ranko Ostojić također je rodom s Brača, a supruga Siniše Varge ima tamo apartman. Jedini ministar koji će preko ljeta prijeći granicu je Berislav Šipuš koji će provesti tjedan dana u Parizu.

FOTOGALERIJA: Vlada raspuštena, ministri odlaze na more

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 16:47