PREVENTIVNE MJERE

FOTO: ZANIMLJIVE SCENE ISPRED POPULARNOG KIOSKA U OSIJEKU Pogledajte novi režim ulaska u trgovinu

 
 Vlado Kos / CROPIX

Kiosk Tiska na osječkom Trgu Slobode u strogom centru grada uveo je novi sustav posluživanja kupaca kako bi se smanjila mogućnost zaraze koronavirusom i širenje istog.

Na fotografijama koje je zabilježio naš fotograf može se vidjeti da se u kiosk kupci puštaju jedan po jedan te da drugi čekaju ispred trgovine.

Osijek, 160320
Zbog povecane opasnosti od zaraze korona virusom neke trgovine kupce pustaju pojedninacno u svoje objekte. 
Na fotografiji: kupci ispred trgovine Tisak. 
Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / CROPIX

U sklopu preventivnih mjera za suzbijanje širenja koronavirusa osobama se predlaže da se od drugih drže na udaljenosti od minimalno jednog metra.

Pretpostavlja se da površina kioska ne dopušta puštanje više od jedne osobe u kiosk jer se tada ne bi mogle poštivati preventivne upute.

Inače, i naši trgovački lanci se polako počinju prilagođavati na novonastalu situaciju. Tako su iz Spara danas poslali priopćenje u novom režimu u njihovim trgovinama.

- Veliko hvala svim djelatnicima u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama koji predano rade kako bi osigurali nesmetanu opskrbu za sve naše građane.

Kako bi dodatno zaštitili svoje djelatnike koji su u bliskom kontaktu s kupcima omogućili smo zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.

Također, za naše kupce u svim filijalama SPARA i INTERSPARA osigurali smo vizualne oznake koje osiguravaju razmak od jednog metra, te se redovito dezinficiraju kolica, košare i sve površine u trgovinama.

Kako bi omogućili nesmetanu opskrbu sve naše filijale rade prema redovnom radnom vremenu. Čak i u trgovačkim centrima koji rade skraćeno ili su zatvoreni, SPAR i INTERSPAR trgovine rade normalno. U određivanju radnog vremena slijedimo sve upute Kriznog stožera.

Također, po potrebi i slijedeći upute Nacionalnog stožera spremni smo uvesti i regulaciju ulaska u trgovine.

Pozivamo naše kupce da se pridržavaju svih mjera zaštite koje propisuju nadležne službe. Tako štitite sebe, naše djelatnike ali i cijelu zemlju - stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:12