PRIJENOS IZ SABORA

GLASNOVIĆ BI SVE IZDAJNIKE PROGNAO IZ DRŽAVE 'Izraelski parlament je donio zakon koji kaže - ili ste lojalni državi, ili nemate državljanstvo!'

 
Željko Glasnović
 Goran Mehkek / CROPIX

Zahtjevima četiri kluba da im se odobri stanka, nakon koje će govoriti o temama koje drže aktualnima, Hrvatski sabor u utorak je počeo novi radni tjedan, pretposljednji prije redovne ustavne stanke, 15. prosinca. Trenutna politička situacija, Kazneni zakon, loš položaj radnika, teme su o kojima će govoriti klubovi Mosta i SDP-a te nezavisni zastupnik Željko Glasnović, a zahtjevu za stankom pridružio se i Klub vladajućeg HDZ-a.

- Mjesecima upozoravam na ono što nam je potrebno da napravimo funkcionalnu državu - rekao je Glasnović za govornicom.

- Govorim o analitici kao temelju svakako plana nacionalne sigurnosti, a što se događa? Blokiraju Facebook stranice koje spominju generala Slobodana Praljka!

Hrvatska je desetljećima izložena destabilizaciji od strane trojanskih konja, nevladinih udruga. Sad će u Kanadi odlikovanje dobiti časnik koji je tvrdio da je desetak tisuća Srba pobijeno u Oluji - rekao je Glasnović, a kazao je i da je izraelski parlament nedavno donio zakon koji kaže da "ili ste lojalni državi, ili nemate pravo na državljanstvo".

- Ja bi sve izdajnike prognao iz države, sudio im za veleizdaju i izdaju! - poručio je Glasnović u utorak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:13