NE OČEKUJE POVLASTICE

GLAVAŠ NIJE MILANOVIĆU ZAMJERIO OGRAĐIVANJE OD NJEGOVOG POTPISA 'Razumijem ga. Ali, svaki slobodni građanin ima pravo glasa, a on je moj izbor'

 
 Ivan Perić / CROPIX

"Iznenađen sam podrškom koju mi je dao Branimir Glavaš i moram se ograditi od toga jer to naprosto nije moje društvo. Neka se nitko ne uvrijedi, ali tu podvlačim crtu", današnja je reakcija predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića na potpis za njegovu kandidaturu.

Nakon što se Milanović ogradio od potpore, oglasio se i sam Glavaš, koji i dalje ostaje pri svom stavu kojeg je pokazao potpisivanjem potpore Milanovićevoj predsjedničkoj kandidaturi.

- On je u kampanji i ja to razumijem. Svaki slobodni građanin, optuženik ili osuđenik ima pravo glasovanja. Milanović je moj izbor i očekujem da bude predsjednik svih građana, ali ne očekujem nikakve povlastice.

On je čovjek koji ima svoj stav i bez obzira ograđivao se on od mene ima moj glas. Ovo je moj osobni stav, a ne HDSSB-a, koji je dao slobodu potpore kandidatima prema osobnom razmišljanju i odabiru. Moj osobni izbor ne obvezuje druge članove stranke – poručio je Glavaš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 06:37