DVORAC BIVŠEG GAZDE AGROKORA

GODINAMA SU IH KRILI OD JAVNOSTI, A SADA IH IZNAJMLJUJU ZA VJENČANJA Iva Balent pokrenula novi biznis, Kulmerovi dvori dostupni za najam

 
 CROPIX

Kulmerovi dvori, dom obitelji Todorić u kojem trenutno živi samo kći Ivice Todorića Iva Balent, odnedavno se mogu iznajmiti za vjenčanja, press konferencije i ostale evente.

Potvrdila je to za Dnevnik.hr Iva Balent, otkrivši kako se ipak ne mogu iznajmiti cijeli Kulmerovi dvori, već samo prostori prilagođeni za održavanje raznih događanja, što uključuje i dvorište dvorca.

U Kulmerovim dvorima će se u četvrtak održati promocija jednog hrvatskog filma. Uz Kulmerove dvore, moguće je iznajmiti i "Čarobnu kolibu" obitelji Todorić smještenu u mjestu Hlevci u Gorskom Kotaru.

Luksuzna koliba je dostupna za dnevni i tjedni najam, a putem jedne od stranica za grupnu prodaju, tri noćenja za osmero osoba nude se po cijeni od 4.387 kuna. U najam je uključeno i neograničeno korištenje saune te torta dobrodošlice, javlja Dnevnik.hr.

Podsjetimo, zagrebački Županijski sud u listopadu je blokirao četvrtinu Kulmerovih dvora u vlasništvu Ivice Todorića, a u ožujku 2018. je odbijen zahtjev Agrokora za blokadom imovine Todorićevih sinova, kćeri i zeta koji su vlasnici dijelova Kulmerovih dvora

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:32