PRESTRAVLJENI KRIK I BIJEG

GOSPOĐA OTIŠLA NA GROBLJE I DOŽIVJELA SCENU KOJU NIKAD NEĆE ZABORAVITI Tvrdi da je golać mahao spolovilom, ali pojavila se i druga verzija incidenta

Ilustracija
 Nikolina Vuković Stipaničev / CROPIX

KOPRIVNICA - Goli muškarac navodno je prestrašio ženu na groblju u Torčecu, naselju nedaleko od Koprivnice. Gospođa koja je došla na mjesno groblje položiti cvijeće najmilijima, kako je prijavila policiji, toliko se prestrašila golaća da se ostatak dana nije mogla oporaviti. U 40 godina života ništa slično, kaže, nije doživjela.

U Torčecu su krenule priče o tome kako je goli muškarac mahao spolovilom prema ženi, no policija koja istražuje slučaj i traga za muškarcem o tome zasad nema spoznaja. Neslužbeno doznajemo kako je muškarac sjedio ispred mrtvačnice, te kada je ugledao gospođu i čuo njen prestravljeni krik, i sam se preplašio, skočio na moped i pobjegao.

U toj pomalo kaotičnoj situaciji žena koja je prijavila slučaj nije mogla točno reći što je muškarac radio te je posvjedočila kako ga je vidjela golog. Međutim, pojavila se sumnja da je muškarac na sebi imao kupaće gaćice svijetle boje te da je na groblju obavljao poslove održavanja.

U svakom slučaju, čeka se ishod policijske istrage, a mještani Torčeca ovih dana posebno obraćaju pažnju na to tko i u kakvom izdanju hoda oko njih. Inače, tik u naselje Torčec nalazi se popularno kupalište Šoderica na kojem se odvažniji ekshibicionisti kupaju goli, no u predjelima zaštićenim od pogleda gustim raslinjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:07