SRAMOTNI INCIDENT

GOSPODIN U MERCEDESU PARKIRAO ISPRED SLOBODNE DALMACIJE PA OTIŠAO NA KAVU Snimili su ga, imao je bliski susret s glavnim urednikom

 
 Čitatelj Slobodne

Andrea Topić, novinarka Slobodne Dalmacije napadnuta je jučer kod Imotskog dok je snimala tamošnju kuću ministra zdravstva Milana Kujundžića. O tome se danas govori u svim medijima, ministar je sazvao i izvanrednu konferenciju za novinare, ostavku, doduše, nije dao, ali je napad osudio.

Oštro ga je osudio i HND, mediji prenose priču naše novinarke, a ekipe HTV-a stigle su u Slobodnu Dalmaciju i po izjavu glavnog urednika Jadrana Kapora. I taman kad je on za nacionalnu TV kuću govorio o sramotnom incidentu naišao je 'gospodin' u srebrnom Mercedesu i zatrubio, izvještava Slobodna Dalmacija. Jako mu je zasmetala ekipa na trotoaru jer su mu zauzeli mjesto za parking!?

Naravno, parkirao je gdje je naumio, no to nije bio jedini prekršaj koji je počinio. Kako bi stigao ispred Slobodne lagano se polukružno okrenuo preko dvije pune crte i zaustavio na trotoaru. Izašao je iz Mercedesa i pješice preko ceste krenuo u kafić preko puta naše redakcije.

U međuvremenu je stigao i policijac i krenuo pisati kaznu. Taman dok ju je stavljao ispod brisača iz kafića se vratio vozač. Zbog kazne se nije previše uzrujao, ali čini se da jest kada je vidio da ga naš glavni urednik snima mobitelom.

Ozbiljna lica krenuo je prema njemu i upitao ga tko je. Kako je susret završio pogledajte na snimci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:12