NASTAVAK AFERE

GRAD ZAGREB PODNOSI KAZNENU PRIJAVU PROTIV DOKTORA NOGALA 'Iz nalaza HZZO-a zaključili smo da se u bolnici događalo nadriliječništvo'

Boro Nogalo
 Bruno Konjević / CROPIX

Grad Zagreb je u procesu podnošenja kaznene prijave protiv donedavnog ravnatelja bolnice Srebrnjak dr. Bore Nogala. Nakon izvješća kontrolnog ureda o nepravilnostima koje su pronađene tijekom inspekcije, podsjetimo, upravno je vijeće donijelo odluku o njegovoj smjeni.

Kako javlja HRT, zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić-Vukičević dodala je izvješću da su se u bolnici obavljali zahvati za koje nisu imali dozvolu. Kazala je kako su iz nalaza HZZO-a zaključili da se tamo događalo nadrilječništvo.

- Ja znam da je to doktoru Nogalu smiješno, a bit će mu još smješnije kad sazna da smo podnijeli prijavu jer smo zatražili odvjetničko mišljenje, poručila je.

Na te optužbe odgovorio je prozvani Nogalo.

- Da sam ravnatelj, ja bih oštro protestirao protiv takvih riieči. Mislim da to ne stoji i ne dozvoljavam da se tako govori o našoj dječjoj bolnici "Srebrnjak" koju smo mukotrpno stvarali, kazao je Boro Nogalo, javlja HRT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:22